Kraftfulla hydrauliska skopor med anpassningsbara fästen från P Olssons

– Vi tillverkar skopor som kombinerar styrka och flexibilitet för vardagens utmaningar.

P Olssons - vårt utbud av hydrauliska skopor

Vi erbjuder ett brett utbud av hydrauliska skopor som är kompatibla med olika maskiner och användningsområden. Våra skopor är konstruerade för att vara slittåliga och effektiva, oavsett om de används för små eller stora, krävande arbetsuppgifter. Detta gör dem lämpliga för många olika arbetsuppgifter – från arbete på gården till byggarbetsplatser. Samtliga skopor levereras med slangar och snabbkopplingar.

Hydrauliska skopor från P Olssons - designade för mångsidighet och effektiv prestanda

Hos oss hittar du skopor som hjälper dig att underhålla alla typer av markvårdsytor året runt. Våra hydrauliska skopor är konstruerade för att vara flexibla och tåliga, och spelar en viktig roll genom att underlätta de dagliga lyften. Med rörelser som går uppåt, nedåt och i sidled kan de snabbt och effektivt flytta material med kontroll och precision.

Hydrauliska skopa 100H-125H: Teknisk data

100

125

Arbetsbredd max (cm)

100

125

Längd (cm)

65

65

Vikt (kg)

56

60

Hydrauliska skopa LSK: Teknisk data

1000

1200

1400

Arbetsbredd

1000

1200

1400

Totalbredd

1020

1220

1420

Vikt (kg)

65

75

85

Volym

115

140

185

Anpassningsbara hydrauliska skopor för dina specifika behov

Med många års erfarenhet av tillverkning och konstruktion av hydrauliska skopor är vi stolta över vårt rykte för att leverera hållbara lösningar anpassade efter dina specifika behov. Vid behov kan vi därför anpassa bredd, längd och volym på skoporna så att de passar perfekt för dina användningsområden. Rätt hydrauliska skopor kan göra din verksamhet både mer effektiv och lönsam, och vi säkerställer att du får precis det du behöver!

Är du intresserad av våra Hydrauliska skopor? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt lösning.

Inställningar för cookies