Städmaskin RBK 1500 för effektiv konstgräsrengöring

– Hållbar och utformad för att leverera daglig och effektiv konstgräsrengöring för anläggningar av alla storlekar.

Städmaskin RBK 1500 - anpassad för daglig Konstgräsrengöring

Vi förstår behovet av snabb och effektiv konstgräsrengöring. Därför utvecklade vi en städmaskin för konstgräs – RBK 1500. Det är en underhållsmaskin specifikt utformad för daglig rengöring av konstgräs. Med städmaskiner som RBK 1500 kan du säkerställa att din konstgräsyta alltid hålls ren och välskött. Regelbunden användning av städmaskiner hjälper till att förlänga livslängden och levererar ett resultat som sparar dig både tid och pengar. Vår städmaskin är den perfekta hjälpredan för dig som vill optimera ditt konstgräsunderhåll.

Optimera skötseln med RBK 1500 - effektiv städmaskin för Konstgräsplaner

Vår städmaskin för konstgräs minimerar behovet av djuprengöring genom att fånga upp skräp innan det trampas ner i mattan. Den hanterar enkelt torra löv och småskräp som annars kan vara svåra att få bort. Med sin höga hastighet rengör vår städmaskin för konstgräs en fullstor fotbollsplan på under en timme, vilket gör den till den perfekta lösningen för snabb och effektiv konstgräsrengöring – varje dag.

Städmaskin / RBK 1500: Teknisk data

Mått

Arbetsbredd (cm)

150

Höjd (cm)

35

Vikt (kg)

70

Stabil och tillförlitlig - RBK 1500 Städmaskin för hållbart konstgräsunderhåll

Vår städmaskin för konstgräs kombinerar robust konstruktion med hög effektivitet och är den perfekta lösningen för hållbart och långsiktigt konstgräsunderhåll. Maskinen är utrustad med en perforerad botten som återför granulatet till mattan, vilket säkerställer jämn och noggrann rengöring varje gång.


För extra säkerhet kan våra städmaskiner utrustas med en magnetbalk som fångar upp småföremål, såsom hårnålar och häftklammer, som annars kan vara skadliga för både spelare och andra som vistas på ytan. Den här underhållsmaskinen har konsekvent hög prestanda, vilket förlänger livslängden på ditt konstgräs och minskar behovet av dyra reparationer.

Skapa renare konstgräsplaner med RBK 1500 från P Olssons

P Olssons har lång erfarenhet av att tillverka maskiner och produkter för markvård och konstgräs, och Städmaskin RBK 1500 är ett utmärkt exempel på denna expertis. RBK 1500 är en underhållsmaskin specifikt framtagen för konstgräs och är det perfekta valet för dig som vill hålla dina konstgräsplaner rena, slitstarka och alltid spelklara.

Är du intresserad av vår Städmaskin RBK 1500 eller underhållsmaskiner för konstgräsplaner? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt för din verksamhet.

Inställningar för cookies